Zondag 24 juni, 2018

8-Jarige valt dood neer bij kinderfeestje

Tijdens een kinderfeest op zondag 8 april aan de Johannes Michelweg is de 8-jarige Sheraudyse Eskak bewusteloos neergevallen, waarna zij geen teken van leven meer vertoonde.

Vooralsnog is het onduidelijk wat de oorzaak kan zijn, waardoor het kind het leven heeft gelaten. Sheraudyse was vlak voor haar ineenstorting voornemens een lied te zingen voor de jarige toen zij plotseling neerviel op de grond. De politie van de Nieuwe Grond werd ingeschakeld en trof bij hun aankomst Sheraudyse weerloos op de vloer in de garage van de woning. Het ter plekke gearriveerde ambulancepersoneel gaf de politie aan dat het kind geen teken van leven vertoont en dat een arts ingeschakeld moest worden, die uiteindelijk de dood vaststelde.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam voor obductie in beslag genomen. De politie onderzoekt de zaak verder om achter de oorzaak van haar dood te komen.

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk