Dinsdag 19 juni, 2018

24-Jarige dame smokkelt drugs naar de gevangenis

De 24-jarige Charleen C. is door de politie aangehouden, omdat zij een hoeveelheid drugs in haar bezit.

Charleen heeft deze handeling meerdere malen herhaald, maar kon ontkomen aan haar aanhouding. Zij wordt ervan verdacht meermalen te hebben getracht drugs in het cellenhuis van Latour binnen te smokkelen. Bij de eerste keer is zij op heterdaad betrapt en gooide het spul naast de vuilnistonnen voor het politiebureau. Charleen werd aangehouden, verhoord en na een ernstige waarschuwing heengezonden. Kort daarna probeerde Charleen wederom drugs naar het cellenhuis over te brengen via het terrein van de politie. Zij is wederom betrapt en probeerde weg te komen. De politie zette de achtervolging in en hield haar aan in gezelschap van haar vriendin, ene Caroline J.

Bij het verhoor verklaarde Charleen haar behoefte te willen doen op het terrein van de politie. De op haar gevonden drugs zijn in beslag genomen. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn beide dames ingesloten.

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk