Donderdag 19 april, 2018

17-Jarige bedreigt en mishandelt scholier

De nietsnut maakte er een gewoonte van om de scholieren in die omgeving te teisteren.

De nietsnut maakte er een gewoonte van om de scholieren in die omgeving te teisteren.

Een 17-jarige tiener, die er een gewoonte van maakte om scholieren nabij de Technische school op Geyersvlijt lastig te vallen, is na aangifte van één van de scholieren door de politie van het ressort opgepakt en in de bak gegooid.

De opgepakte tiener, de 17-jarige Demelso N., gaat zelf niet meer naar school, maar houdt zich heel vaak op nabij de Technische school in het ressort. Deze nietsnut maakte er een gewoonte van om de scholieren in die omgeving te teisteren. Eén van de meermalen geteisterde scholieren, deed aangifte tegen Demelso. Maar de politie kon Demelso niet tijdig opsporen. Toen Demelso erachter kwam dat de politie naar hem op zoek was, zocht hij de scholier die de aangifte heeft gedaan weer op. De boze Demelso vroeg de aangever om rekenschap en nam in zijn agressieve bui de bril van de scholier weg. Toen de scholier hem naar zijn bril vroeg, mishandelde en bedreigde hij de jongen. De jongen deed wederom het politiebureau aan en deed wederom aangifte. De politie van Geyersvlijt kon Demelso, die nog in de buurt van het incident was, aanhouden voor bedreiging en mishandeling.

Demelso geniet nu gratis onderdak van de politie.

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk