Zondag 22 april, 2018

100 procent controle op Jules Sedney Haven

Na zes uur ’s middags is de Maingate de ingang en tevens uitgangspoort.

Na zes uur ’s middags is de Maingate de ingang en tevens uitgangspoort.

De N.V. Havenbeheer Suriname heeft besloten haar bestaande beveiliging- en veiligheidsregels op de Jules Sedney Haven van Paramaribo te verscherpen. Dit maakt de Public Relations afdeling bekend. Ingaande maandag 9 oktober zullen alle voertuigen en transportmiddelen die de terminal willen binnenkomen onderworpen worden aan een 100 procent controle. De controle zal worden uitgevoerd door de securitymedewerkers van de N.V. Havenbeheer met assistentie van het directoraat Nationale Veiligheid.

De openingstijden van de poorten Noord en Zuid zijn ingaande vandaag open van 07:00 ’s morgens tot en met zes uur ‘smiddags. Na zes uur ’s middags is de Maingate de ingang en tevens uitgangspoort. In juli dit jaar is er ruim duizend kilo drugs onderschept op de Jules Sedney Haven  door de afdeling Narcotica Brigade. Afgelopen week werd er in een container, die richting de Haven ging ook drugs gevonden. De drugs lag verstopt in een dubbele bodem van de container.

Blijf op de hoogte van al het lokale en internationale nieuws rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon, helemaal gratis!

Download de Loop News app in de Google Play Store: http://bit.ly/1HHj2Uu

Download de Loop News app in de App store: http://apple.co/2e3q1Lk